ÇATBAŞI ORTAOKULU

Telefon :
WEB https://muscatbasiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇATBAŞI KÖYÜ MEVKİİ ÇATBAŞI KÜME EVLERİ ÇAYBAŞI KÖYÜ ORTA OKULU BLOK NO 93 MERKEZ / MUŞ
VİZYON : “Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!” anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. " Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, kaliteli, bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, akademik başarısı yüksek, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Servis :
Ulaşım : Ulaşım servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz merkeze bağlı Çatbaşı Köyünde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Muş Merkeze Uzaklık 12 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :